Adventshygge i Berlin
Dato: 02-12-2018  -  06-12-2018

Berlin i December

Berlin er en moderne storby under daglig udvikling, Berlin er garant for daglige oplevelser og glæder og Berlin er byen med de historiske referencer. Bergholdt Liftbusrejser tilbyder en handicapvenlig rejse, hvor der er tænkt tilgængelighed ind i valget af hotel og oplevelser.

I Berlin præsenteres vi for de mange historiske seværdigheder og de mange referencer til den nyere historie, 2. verdenskrig og dernæst den kolde krig. Gedächtniskirche, der står som et monument over krigens ødelæggelser. Holocaust mindesmærket for mere end 6 millioner jøder, myrdet af det tyske styre. Muren, som delte en by og dens befolkning. Checkpoint Charlie og Glienicker Brücke med nervepirrende udvekslinger af russiske og amerikanske spioner.

I Berlin er julemåneden indbegrebet af hygge med de mange julemarkeder og samtidig den måned, hvor disciplinen shopping fylder en del. På Kurfürstendamm sælger Käthe Wohlfahrt julepynt året rundt, men i december er der nu ekstra megen opmærksomhed omkring hendes butik. Varehusene med deres juleudsmykninger drager os og inspirer. Julemarkedet på Aklexanderplatz har mere end 150 boder. Berlins Botaniske Have er forvandlet til en julehave med den smukkeste belysning.

Hotel Ascot-Bristol

Det firestjernede hotel ligger i Potsdam med gode forbindelsemuligheder til såvel Potsdam Centrum som Berlin. Hotellet har 35 handicapvenlige værelser.

Rejsens pris inkluderer:

  • Kørsel i moderne liftbus, bemandet med 1 erfaren chauffør
  • Udflugtskørsel som beskrevet i programmet
  • Byrundtur med lokalguide i Berlin
  • 4 overnatninger på Hotel Ascot-Bristol
  • Halvpension fra 1. dags aften til 5. dags morgen

Pris pr. person     kr. 5150,00,-
Se Rejseprogram